kotiliesi

15.8.2016

Pannukakku

Kun kaikki menee pieleen, paista pannukakku. 
Tai vaikka ei menisi, paista silti.
Niin minäkin tein.

Superhelppo resepti, jonka kanssa toimii niin suolainen kuin makeakin täyte.
Suolaiseen versioon laita sokeria vain ripaus ja suolaa kokonainen teelusikallinen.


Osan tai kaikki kikhernejauhoista voi korvata myös muilla jauhoilla,
 mutta en lupaa, että on yhtä hyvää! Vehnäjauhot on niin nähty!

5 dl gramjauhoja eli kikhernejauhoja
1 dl kaurahiutaleita
1tl ruokasoodaa
0,5 tl suolaa
½-1 dl ruokosokeria
½ tl vaniljaa
1 dl soijajogurttia (myös maustettu käy)
1 l soijamaitoa

Sekoita yhteen kuivat aineet, lisää kasvimaito ja soijajogurtti. 
Kaada taikina kasvirasvalla voidellulle leivinpaperille tai suoraan pellille ja 
paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia, kunnes pinta on kullanruskea. 


Anna vetäytyä hetki ja tarjoile hillon, marjojen ja soija-/kaurakermavaahdon kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti