9.11.2015

Chili-soijanugetit riisipedillä

Säät ovat olleet epätavallisen lämpimät ottaen huomioon, 
että ollaan jo pitkälti marraskuun puolella.
Lauantain sadesäähän chilin lämmittävä voima sopi kuitenkin varsin hyvin.

100g soijapaloja

Marinadi
1 rkl inkivääriä
1 rkl murskattua valkosipulia
1 rkl chiliä
3 rkl maissitärkkelystä

Sipuli
Paprika
2 vihreää chiliä
1 rkl inkivääriä
2 valkosipulin kynttä
1 rkl chilitahnaa (esim. Red chili paste)
1 rkl soijakastiketta
Suolaa, mustapippuria

Keitä soijapalat pakkauksen ohjeen mukaan. 
Valuta ja purista ylimääräinen neste pois.



Pyörittele soijapalat marinadissa. 



Paista soijapaloja, kunnes ovat saaneet hieman väriä. 

Lisää pilkotut sipuli ja paprika, sekä muut ainekset, jonka jälkeen hauduta pari minuuttia.
Lisää suola ja mustapippuri ja paistele 5-10 minuuttia.




Vegaaninen parmesan kruunasi (tämänkin) annoksen.

Jos soija tuntuu jäävän liian sitkeäksi, kannattaa pidentää keittoaikaa.
Näitä paloja keittelin reilut puoli tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti