21.10.2015

Paprika-tofupasta

 2 paprikaa
100g tofua
Oliiviöljyä
Sipuli
 4 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
Mausteita (suola, pippuri, chili)
3,5dl kasvimaitoa
2 rkl oluthiivahiutaleita
1,5 rkl maissitärkkelystä

Pastaa
Veganista parmesania


Paahda paprikoita uunissa (225 astetta) noin puoli tuntia. 
Samaan kyytiin voit heittää pilkotut tofupalat.


Mikäli käytät maustamatonta tofua, purista ensin kuivaksi ja 
anna marinoitua mausteissa vähintään puoli tuntia.

Poista paprikoista hiiltynyt osa, siemenet ja varret.

Kypsennä pasta.

Hauduta sipuli ja valkosipuli oliiviöljyssä. 
Lisää suolaa ja pippuria.


Blendaa monitoimikoneessa haudutetut sipulit, paahdetut ja pilkotut paprikat, 
kasvimaito, oluthiivahiutaleet ja maissitärkkelys. 
Lisää mausteita (suola, pippuri, chili) makusi mukaan.
Kiehauta vielä nopeasti kattilassa.


Päälle parmesania.

I Love Me-messujen tarjoukset veivät mukanaan ja kotiin palattiin monen kassin kanssa.
Tässä reseptissä käytin hamppupastaa, jota ostin messuilta 3 pakettia 8 eurolla. 
Ei hullumpi tarjous proteiinirikkaasta pastasta.
Tofu tuli goodiebagissa, 
jonka muista aineksista valmistan erään kilpailuannoksen viikonlopun aikana.
Siitä lisää ensi viikolla.

Viikonloppua varten kehittelin myös jo ainakin paperilla täydelliseltä kuulostavaa 
vegaanista jäätelöä. Luvassa nimittäin suklaajäätelöä cookie dough-sattumilla.
Tänään olisi testierän vuoro ja jos kaikki menee hyvin, 
niin köyhistä ritareista tulee jäätelön ansiosta rikkaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti