21.9.2015

Rucola-cashew-levite

Rucola-cashew-levite

215 g cashewpähkinöitä
15g / 60 ml oluthiivahiutaleita
2-3 valkosipulin kynttä
1 pkt rucolaa
50 ml extra-virgin oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua/limemehua
Suola, pippuria ja chiliä

Sekoita kevyesti blenderissä cashewit, oluthiivahiutaleet ja valkosipuli, siirrä kulhoon.
Blendaa seuraavaksi oliiviöljy ja sitruunamehu, lisää rucola.
Sekoita keskenään kulhossa ja lisää suola, pippuri ja chili.



Tarjoile esimerkiksi crackereiden kera, levite säilyy jääkaapissa n. 3 päivää.
Maistoin ensimmäistä kertaa hamppusnackseja,
joita kumppani oli bongannut Porvoon Ekokaupasta.
Sopivat levitteen kanssa yhteen täydellisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti